Tuesday 11 March 2014

Merginų paslaptys - makiažas




Kadangi vakar praleidau kokia 40 minučių kosmetikos parduotuvėje, šiandien nusprendžiau pasidalinti kas gi slepiasi mano aukščiausios pirmenybės kosmetinėje.

1. Max factor CC cream - po ilgų ieškojimų ir bandymų nusprendžiau, kad būtent šis man tiks labiausiai, tiek pagal spalvą, tiek pagal patį padengimą.
2. Max factor Creme Puff pudra - taip pat dėl spalvos pasirinkimų.
3. Maybelline Matte mouse - šią priemonę labai mėgdavau anksčiau, dabar naudoju šiek tiek rečiau, bet labai vertinu dėl konsistencijos.
4. Avon Bronzing pearls - vien dėl to, kad gavau dovanų neperku kitų, tačiau nieko blogo apie juos pasakyti negaliu, nors aukščiausios pirmenybės jiems neskiriu.
5. Žinoma, teptukas. Tiesiog.
6. Manhattan Perfect eyes akių šešėliai - kaip jau matosi gerokai panaudoti, nes yra kompaktiški ir turi visas reikalingas spalvas dieniniam makiažui.
7. Essence antakių pieštukas - kadangi šiai priemonei neskiriu didelio dėmesio, nusiperku vieną ir naudoju kol pasibaigia. O kadangi buvau išvažiavus, kai senasis pasibaigė nusipirkau tokį, koks buvo parduotuvėje.
8. L'oreal Super Liner Duo Precision - kadangi labai mėgstu nusipiešti strėlytes akių kampučiuose, be šios priemonės beveik neįsivaiduoju savo gyvenimo. Ilgai ieškojus ir daug išbandžius, kol kas apsistojau ties būtent šia priemone.
9. Avon Super Extend akių tušas - kadangi kiek bandžiau tušų supratau, kad didelio skirtumo aš tarp jų nepastebiu, tai perku kokį pasitaiko, svarbiausia, nenaudoti seno tušo.

Taigi, čia mano kasdieninės rutinos esencija, tačiau kartais mes visos mėgstame paeksperimentuoti, todėl šalia šių priemonių kartais naudoju ir ką nors paįvairinimui.


No comments: