Friday 20 March 2015

OOTD: lilac hair and Dobshop bag







Hey folks!

So yesterday I went to meet with Dovilė Bielousovaitė, the pruod owner and creator of Dobshop. I visited her in her home/studio, and not only she is amazing craftswoman, but she is amazing person. We talked about life, travels, and of course - bags. And just look at this backpack - made from genuine leather, big, comfortable, stylish, and Dovilė herself traveled around China with one of those, so it means that it is also durable. Also she told me, that she creates her bags to her every customer personally - depending on their wants, needs and even hight.
And Yes, I did change my hair colour. For now :D I was only trying out, but what do you think of this?
And special thanks to Polhem PR for always getting me the latest and the most amazing sunnies :)

bag - Dobshop
sunnies - Gucci
t-shir - H&M
jeans - Pull&Bear
watch - Filippo Loreti
//

Sveiki mielieji!
Taigi vakar nuėjau susitikti su Dovile Bielousovaite, puikia Dobshop sąvininke ir kūrėja. Aš ją aplankiau jos namuose/studijoje, kurioje ji man aprodė visą savo kūrybinę erdvę, pašnekėjome apie gyvenimą, keliones, idėjas ir žinoma rankines. Ir galiu pasakyti, kad ji yra ne tik nepaprastai talentinga kūrėja, žmogus, mokantis iš odos padaryti stebuklus, bet ir labai fainas žmogus. Tik pažiūrėkit į šią kuprinę - ne tik patogi, padaryti iš natūralios odos, talpi, didelė ir svarbiausia stilinga, bet ir, kaip pati Dovilė teigė, ilgaamžė, pati išbandė bekeliaudama po Kiniją.
Be to, Dovilė pasakojo, kad kiekvienam klientui kuria asmeniškai. Pagal norus, poreikius, ir net ūgį.
Ir Taip, aš pakeičiau plaukų spalvą, bet tik laikinai. Pavasaris - noras paeksperimentuoti. Ką jūs manote?
Ir įpatinga padėka Polhem PR, kurie visuomet mane aprūpina naujausiais ir gražiausiais akiniais nuo saulės :)


2 comments:

Anonymous said...

KAIP išgaut tokia žavią plaukų spalvą?

Unknown said...

Na ant šviesių plaukų beveik visos spalvos gerai išsigauna, o ypač ant dažytų:) ir dar nuo dažų priklauso, aš rinkausi lilac atspalvį:)