Friday 17 October 2014

Visiting Cat Cafe




Kadangi už lango oras bjaurus, nusprendžiau, kad reikia kaip nors praskaidrinti tą slogią nuotaiką. Prieš kelias dienas sužinojau apie Vilniuje atsidariusią Cat Cafe (kodėl nesužinojau ankščiau visiškai neįsivaizduoju), todėl pagalvojau, kad puiki proga ten apsilankyti. Taigi, nusprendžiau pasidalinti įspūdžiais.
Nors pats kavinės konseptas man pasirodė labai geras ir smagus, pačiai kavinei mano nuomone kažko pritrūko. Gal dėl to, kad ji salyginai neseniai atsidarė, gal pataikėm tokiu metu, kai nėra žmonių, o gal ir oro nykumas pridėjo savo, bet įspūdis, nors ir neblogas galėjo būti ir geresnis. Tačiau potencialo ši kavinė turi. Barista, kuri labai mėgsta bendrauti su žmonėmis, sakė, kad tokio tipo kavinė yra pirmojo rytų Europoje, tačiau Vilniuje greitai atsidarys dar viena kavinė, glaudžianti kates. Taip pat paristos pasiteiravome, kokia kavinės idėja, ir ji pasakė, kad nors dabar kavinėje gyvena penkios katės, pajutus ryšį su viena iš kačių, galima ją pasiimti auginti namuose.
Taigi, visus, kurie susidomėjo skatinu nueiti išgerti puodelio kavos, o tuo metu mes laukiame naujos kavinės, kurioje būtinai ketinu apsilankyti. O mūsų aplankyta kavinė - Murrr Cafe, yra įsikūrusi Pylimo g. 38, Vilniuje, daugiau informacijos apie ją rasite čia.


+
exploration







5 comments:

Monika said...

Kokia puiki ideja! Paziurejus nuotraukas taip faina pasidare, mano nuomone tikrai sauni iniciatyva! O as pati labai megstu, kai kavinese nera daug zmoniu :))

Živilė said...

Tikrai labai gera idėja:) Aš ir pamiršusi buvau apie šią kavinę. Gaila, jog kažko pritrūko, bet tiesą sakai, reikia daugiau laiko :)

Unknown said...

Labai gera idėja. Aš tiesa sakant jau ilgai žinau apie šią kavinę, tik niekaip nėra progos iki centro nuvažiuot tokiu laiku kai ji dirba... :(
Na nors mano namuose jau ir panašėja į kačių kavinę, nes auginu dvi katytes :)
Ir kažkaip manau, kad šaltą žiemą į kavine gūžės tikrai daug žmonių :)

Zuikis said...

Nominavau Tave "Best blog award" :)
http://zuikiopasaka.blogspot.com/

Unknown said...

Labai dėkoju visiems už komentarus, ir tiems, kurie dar nebuvo apsilankę, rekomentuoju užsukti apsidairyti ir išgerti puodelį kavos/arbatos/kakavos :)

Ieva, pati ketinu priglausti į namus kokį katiną ar katę, labai nekantrauju kai turėsiu galimybę :)

Zuiki, atleisk, bet šis "best blog award" nelabai atitinka mano blogo konseptą, todėl turiu atsisakyti. Nepriimk asmeniškai :)