Tuesday 18 November 2014

The shape and the colour.









Pastaruoju metu vos spėju suktis. Tenka derinti miego valandas (kurias aš labai vertinu ir stengiuosi jų niekada neskriausti), asmeninius užsiėmimus, blogą, įvairioms koloboracijoms skiriamą laiką ir darbus. Ką jau kalbėti apie namų tvarkymą. Atrodo, kad ryte atsikėlus praleidžiu valandą vien skaitydama laiškus, į juos atrašinėdama, ir skambindama žmonėms su įvairiausiais reikalais telefonu. O dar kai temsta taip anksti! Vis dar negaliu susitaikyti, kad 16 valandą jau nebegaliu nieko fotografuoti, tai visus reikalus, susijusius su fotografija turiu pasidaryti iki to laiko. Matyt dėl to ir nemėgstu žiemos...
Tačiau nėra to gero, kas neišeitų į blog'ą. Todėl artimu metu planuoju pasidalinti įvairiais projektais su skaitytojais. Tačiau kadangi taip nekantrauju tai padaryti, užsiminsiu, kad tai bus keleta kolaboracijų ir vienas mano didysis projektas, kuris po truputį jau keliauja link realizacijos durų.

Apie šiandienos look'ą - manau, jei kurį laiką jau stebite mano blogą, tai pastebėjot, kad mėgstu drabužiais kurti formas, kurios galbūt ne visada yra identiškos kūno linijoms. Todėl šis mano lookas yra šiokia tokia odė tam.


Lately I've been busy as a bee. I have to compromise between my sleeping hours (which is really important to me and I usually try to get enough sleep), personal interests, my blog, time spent on collaborations and my work. I won't even start about house cleaning. I seems like in the morning I spend an hour only on reading emails, responding them and calling people with all sorts of matters. And sun sets so early! I am still trying to deny that after 4 p.m. I can't take photos, because it's already too dark, so every matter related to photography I am obliged to do before that hour. Maybe this is mostly why I dislike winter...
But on the bright side I am planning to share with you some of my current projects. I am so excited about it, that I will say only one thing : it is few collaborations and one big personal project, which is almost at the door of becoming real.

About today's look - I think, that if you follow my blog, you had to notice that with my clothes I am a fan of creating forms, that not necessarily emphasize the actual lines of the body itself. So this look is some sort of ode to that.


+
lookbook

No comments: