Friday 4 April 2014

4 t-shirts, 4 looks



Atšilus orui pradedu svajoti apie vasarą ir žinoma apie tai, kaip išsilaisvinsiu iš paltų, švarkų, švarkelių ir striukių. Todėl natūraliai į galvą lenda visi spintoje kabantys trumparankoviai (ir berankoviai) marškinėliai. Jau kuris laikas svarsčiau, kad turėčiau juos visus uždaryti kur nors giliai ir išsitraukti tik einant miegoti, nes juk tikra dama (kuria aš kadanors įsivaizduoju, kad tapsiu) nedėvi trikotažo, ko nors ant ko puikuojasi roko grupės logotipas arba didelis veidas. Tačiau vėliau pagalvojau, kad kadangi aš nesu įpareigota aprangos kodo, galiu užsidėti marškinėlius ir pasidalinti su jumis savo mėgstamiausiais marškinėlių devėjimo metodais :)



švarkas - Zara, Kelnės - Pull&Bear, aukštakulniai - Zara
Kai noriu ko nors šiek tiek with an edge, tačiau vistiek patogaus, mėgstu kombinuoti įvairius stilius. Taigi juoda tank top, švarkas, boyfriend džinsai ir aukštakulniai. 

švarkelis - Pull&Bear, diržas - Zara, sijonas/šortai - vintaž, batai - Vagabond
Vis dažniau norisi važiuoti į miestą dviračiu, todėl labai mėgstu šį mados išradimą/nesusipratimą - sijoną/šortus. Paprasta tank top ir ją maskuojantis švarkelis, kažkas mergaitiško ir jaučiuosi pasiruošus dieną tiek tvarkyti svarbius reikalus, tiek susitikti su drauge prie arbatos puodelio :)

marškinėliai - kelionės trofėjus, diržas ir džinsai - vintaž, batai - Converse
 Kadangi esu prisiekusi auštuonesdešimtųjų stiliaus gerbėja, visuomet jaučiuosi gerai apsirengusi tarytum iš to dešimtmečio. Mano vieni mėgstamiausių džinsų, marškinėliai trumpomis rankovėmis (kurias būtina atraitoti norint įšgauti tikrąją 80-ųjų dvasią) ir Converse arba Nike batai.

marškinėliai - Forever 21, kelnės - Pull&Bear, batai - vitaž, kepurė - American Apparel
Kažkas iš šio amžiaus. Kad nebūtų per daug griežta ir rock'n'roll, savo band t-shirt praskaidrinu gelėtomis kelnėmis (kad šiek tiek dvelktų pavasariu). Tačiau vistiek turi jaustis vadinamas grunge - militaristinio stiliaus batai. O viskas pagerinti aš vis dar negaliu išsiskirti su savo American Apparel kepure (kuri labiau žiemai, tačiau pastarosiomis dienomis gailiuosi, kad ją jau uždariau spintoje). Taigi, mix and match.









+
lookbook

2 comments:

Unknown said...

Labai patiko outfitai! Ypatingai 80's! Pradejau tave sekti!
http://dimensionoffashion.blogspot.com

Unknown said...

Dėkui :)))